Search
Close this search box.

Teatar EXIT nam dolazi u Knjižnicu!

Gradska knjižnica i čitaonica Ante Jagar Novska tijekom rujna, listopada i studenog 2023. godine uz potporu Ministarstva kulture i medija RH ostvaruje projekt Put u umjetnost koji je vezan je uz dramsku umjetnost.

Nakon uvodnog predavanja profesorice Danijele Pauković i posjeta Hrvatskom narodnom kazalištu i storytellinga, red je došao na predstavu!

Mala čuda je tragikomična monodrama glumice Sanje Milardović koja se ovim naslovom publici predstavlja kao autorica teksta, redateljica i glumica. Riječ je o predstavi vrlo slojevitog narativa koji fragmentirano prati sadašnjost i prošlost spisateljice Ane, u kombinaciji s nadrealnom i apsurdnom pričom izgrađenom oko Flore, glavnog lika njezinog romana.

TRAJANJE PREDSTAVE: 60 minuta

Nakon predstave, družimo se s glumicom, autoricom teksta i redateljicom Sanjom Milardović i Matkom Ragužom, umjetničkim ravnateljem Teatra EXIT na tribini „Kako nastaju predstave?“

UTORAK, 24.10.2023. u 18 sati!

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o tome možete pročitati ovdje