Search
Close this search box.

Knjižnica na plaži – dva dana dobre zabave i pozitive

Iza nas su dva dana dobre zabave i pozitive!

Peti puta po redu, naša je knjižnica donijela dašak morskog ugođaja u centar grada kroz manifestaciju Knjižnica na plaži 🥳☀️🏖

Prostor iza knjižnice oživio je u veselim bojama, a ispod tog šarenila družili su se naši mali i veliki posjetitelji, a bilo je tu i nekih poznatih lica!

Knjižnicu na plaži otvorila je Željka Klemenčić, poznato lice s tv ekrana, novinarka, urednica i autorica knjiga. Svoju zadnju knjigu Zelen: manifest minimalizma predstavila je posjetiteljima uz degustaciju zdravog, zelenog i ukusnog soka!

Petak ujutro bio je rezerviran za djecu – u goste nam je došao Mak teatar s predstavom Mačak u čizmama, a u poslijepodnevnim satima naša Katarina je na pričaonici i radionici upoznala djecu s krokodilom Šljunkom i pričom Krokodil na plaži.

Emili Tomaić polaznice je upoznala s makrame tehnikom na radionici u opuštajućem i zelenom ambijentu. Izradili smo visilice za cvijeće koje će prekrasno ukrasiti nečiju terasu ili balkon.

Za kraj, Anđa Marić nas je sve ispunila pozitivnom energijom i zahvalnošću na promociji knjige Moja revolucija u 365 dana i pokazala nam kako je postala žena kakva je oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva!

Vidimo se sljedeće godine na plaži!

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o tome možete pročitati ovdje