Search
Close this search box.

ZVUKOTERAPIJA

Postoje brojne tehnike i alati za otpuštanje stresa iz našeg uma i tijela a jedna od najučinkovitijih metoda za otpuštanje stresa i napetosti je zvukoterapija.
Što je zvukoterapija? Koje su dobrobiti zvukoterapije? – pitanja su na koja smo odgovore saznali sinoć na predavanju Alena Mirić, praktičara Peter Hess zvučne masaže, NLP majstora praktičara i meta-coacha.

Peter Hess zvučna masaža znanstveno je dokazana metoda terapije zvukom njemačkog fizičara i pionira na ovom području, Petera Hess-a, koji je razvio ovu metodu u ranim 80-ima.

S obzirom na to da se terapija zvukom temelji na vibracijama, ona svoje djelovanje širi sa samog osjeta sluha na cijelo tijelo, vibracija dotiče i masira svaku pojedinu stanicu u tijelu i tako postupno otklanja nakupljene blokade, jača našu sposobnost samoozdravljenja i duboko opušta.

Zvukoterapija

Primjena ove metode pomaže vratiti nas u balans na potpuno blag, ali djelotvoran način o čemu govore znanstveni dokazi, a iskustvo opuštajućih vibracija zvučnih zdjela iskusili su i sudionici ovog predavanja.

Naš Youtube kanal obiluje zanimljivim video prilozima. Pretplatite se i budite u toku.

Posljednji članci

Pratite nas

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o tome možete pročitati ovdje