Odred za tjeranje dosade – ljetne radionice za djecu

Kažu da jedino o čemu djeca razmišljaju na praznicima su igra, odmor i sladoled, a jedna stvar je svima zajednička – mrzimo dosadu!

E pa, naša knjižnica ima rješenje za sve – svakoga četvrtka sastaje se Odred za tjeranje dosade uz edukativne igre, pametnu zabavu i kreativne vještine!
Naše ljetne radionice slave učenje, igru, odmor i akciju: a često sve to u samo jednom zadatku.

Pri osmišljavanju naših aktivnosti pratimo aktualne trendove u dječjoj edukaciji i pametnoj zabavi: a volimo biti korak ispred njih i osmisliti nešto posve neuobičajeno, originalno i jednostavno svoje.

Igramo i igre na otvorenom, plešemo, skačemo, u radionicama koristimo originalne, neuobičajene i fleksibilne materijale, često radimo i s ekološkim, recikliranim materijalom u cilju podizanja svijesti o zaštiti prirode kroz poticanje kreativnog razmišljanja pri „obradi“ starih materijala. … Sve kroz igru i druženje!

Radionice su namijenjene djeci nižih razreda osnovne škole, a održavaju se svakoga četvrtka u 10:30 i… svi su dobrodošli!

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o tome možete pročitati ovdje