Search
Close this search box.

Knjižnica na plaži 2022.

Iza nas su dva dana dobre (i vruuuće!) zabave! 🤩🥳

Hrvoje Rupčić – promocija knjige

Četvrti puta po redu, naša je knjižnica donijela dašak morskog ugođaja u centar grada kroz manifestaciju „Knjižnica na plaži“!

Prostor iza knjižnice oživio je u veselim bojama, ispod tog šarenila družili su se naši mali i veliki posjetitelji, a bilo je tu i nekih poznatih lica!

Knjižnicu na plaži otvorio je Hrvoje Rupčić, član benda Cubismo koji nam je predstavio svoj motorističko-planinarski dnevnik putovanja kroz prostranstva drevne Perzije (današnjeg Irana).

Škola pop-rocka

Glazbeni sastav škole pop-rocka našeg Pučkog otvorenog učilišta zabavljao je publiku uz odličnu glazbu i voćno osvježenje.

Kratkovidna žirafa

Četvrtak prijepodne bio je rezerviran za djecu – najmlađi su se dobro zabavili i nasmijali uz sjajnu priču Kratkovidna žirafa, a Nikola Pažin iz Inkubatora društvenih inovacija uz ljetni povjetarac održao je malu školu stripa.

Škola stripa – Nikola Pažin

Crtanje mandala izuzetno je opuštajuća tehnika, a uz to vrlo jednostavna i ne zahtjeva nikakav poseban talent – polaznice radionice izrade mandale uvjerile su se kako je ova tvrdnja itekako istinita uz našu umjetnicu i voditeljicu radionice Ivanu Komel.

Radionica izrada Mandala – Ivana Komel

Za kraj, poslastica! Vanja Runje oduševila nas je i nasmijala svojom hit knjigom Nemajka i urebesnim pogledom na roditeljstvo u kasnim tridesetima, o nemogućoj djeci te mirenju s nesavršenostima.

Vanja Runje – Nemajka

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o tome možete pročitati ovdje