Search
Close this search box.

Lito ide mala, a di si ti?!

knjiznica-na-plazi-2022

Ljeto nam je itekako počelo, a za sve koji ostaju u gradu i odbrojavaju dane do godišnjeg odmora, naša knjižnica priprema malo osvježenje u centru grada – plaža dolazi k vama!

Gradska knjižnica i čitaonica „Ante Jagar“ Novska poziva vas na Knjižnicu na plaži gdje vas čeka prava oaza, sunce, pijesak, ležaljke, radionice, pričaonice, društvo zanimljivih gostiju, ugodna glazba i naravno, mnoštvo laganog ljetnog štiva!

Osim što možete uroniti u opuštajući svijet knjiga, očekuje vas i bogat program za velike i male.

Manifestaciju otvaramo uz boom  U goste nam dolazi svestrani Hrvoje Rupčić, konga bubnjar i udaraljkaš, član benda Cubismo, ali i putopisac! Predstavit će nam svoj putopis, preciznije, motorističko-planinarski dnevnik putovanja kroz prostranstva drevne Perzije (današnjeg Irana)! Očekuje nas i dobra, dobra glazba – članovi Pop–rock škole Pučkog otvorenog učilišta zabavljat će nas uz razna ljetna voćna osvježenja.

Drugi dan manifestacije započinjemo s pričaonicom za djecu – simpatična, nespretna i tvrdoglava Kratkovidna žirafa nasmijat će i zabaviti naše najmlađe, a za školarce Nikola Pažin priprema malu školu stripa.

Sa čudesnim svijetom mandala upoznat će nas umjetnica Ivana Komel na radionici za odrasle, a manifestaciju završavamo s autoricom Vanjom Runje koja će nam kroz urnebesan način predstaviti kako je to postati majkom u kasnim tridesetima, o nemogućoj djeci, te mirenju s nesavršenostima o čemu piše u svojoj duhovitoj hit knjizi „Nemajka“.

Trebamo li vas još nagovarati? Vidimo se u Novljanskom ćošku!

knjiznica-na-plazi-2022

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o tome možete pročitati ovdje