Search
Close this search box.

U zemlji Dječurliji 4

Nama knjižničarima je jedan od najdražih dana u godini zasigurno putovanje u zemlju Dječurliju, zemlju prepunu dobrih priča, zabave i smijeha! Četvrti festival dobre priče i pripovijedanja je iza nas, gospodin Vakula je najavio prekrasno vrijeme, a što je rek’o, nije porek’o 😍🌞☀️ Festival smo započeli uvijek sjajnim Laboratorijem zabave, Dijana djecu (a i nas) uvijek oduševi zaraznom energijom! U čarobni svijet bajki povela nas je Bajkopričalica Sandra, a nagrađeni su i vrijedni čitatelji našeg ljetnog čitateljskog izazova „U japankama do knjižnice“.

U kategoriji od 7 do 9 godina pobjednica je Ema Filipović, u kategoriji od 10 do 12 godina Leona Kovačević, a Melanija Tomasović pročitala je najviše knjiga u kategoriji od 13 do14 godina! Čestitke još jednom i veliki bravo za sve! 👏👏👏

Upoznati pisca je uvijek čast i poseban doživljaj, složila su se djeca na susretima s autorima Društva hrvatskih književnika Renatom Holcer, Jasnom Popović Poje, Ratkom Bjelčićem, Sinišom Matasovićem i Ivom Dužić.
Hvala svima koji su s nama putovali u zemlju Dječurliju, velikima i malima, a mi se već sada veselimo sljedećoj godini i novom putovanju.

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o tome možete pročitati ovdje