Search
Close this search box.

Najbolji projekti osvajaju 3d pisače Prusa Mini

Natječaj za osvajanje 3d printera

U natječaju mogu sudjelovati svi zainteresirani koji koristeći micro:bitove i micro:Maqueen robote ili BOSON komplete izrade projektne radove s kojima mogu osvojiti 3D pisače Prusu Mini.

Novost u ovom natječaju IRIM-a jest da najbolje radove ne izabire komisija, već svi drugi sudionici natječaja, ali i svi korisnici Izradi! edukacijskog web portala koji žele sudjelovati.

Primjere, uvjete i ostale informacije natječaja pogledajte na našem Izradi! edukacijskom web portalu, kao i besplatne edukativne materijale pomoću kojih se možete naučiti koristiti ove tehnologije i stvoriti svoje projekte.

Radovi se predaju na našem Izradi! portalu na kojem možete testirati svoje znanje i vještine rješavajući zanimljive tečajeve za što osvajate bedževe i certifikate, te napredujete na rang ljestvici.

Natječaj traje do 1. veljače 2021. godine, a sve detaljnije informacije i projektne ideje pogledajte ovdje.

Natječaji su osmišljeni tako da bilo tko može sudjelovati i izraditi svoje kreativne projekte – neovisno o tome posjeduje li već opremu ili ne, dobi, školovanju i predznanju iz programiranja, izrade uređaja i ‘thinkeringa’.

Opremu za sudjelovanje možete posuditi u 100 knjižnica u Hrvatskoj koje sudjeluju u projektu Digitalni građanin 2.0 (pogledajte kartu s lokacijama svih knjižnica s opremom za posudbu).

Ideja natječaja je osmisliti misiju jednog ili više micro:Maqueen robota koju on mora izvršiti kretajući se po stazi ili uređaj/sustav koji koristi BOSON komplet. Teme natječaja smo ostavili potpuno otvorene i prepuštene mašti, idejama i znatiželji onih koji se prime ovih izazova.

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove stranice prihvaćate naša pravila privatnosti i uvjete korištenja. Više o tome možete pročitati ovdje