Događanja

A+ A A-

Posudba e-knjiga putem aplikacije ZAKI BOOK

Drage naše čitačice i čitači, odsad možete posuđivati e-knjige iz svog doma! Postupak je sljedeći:

1. Pripremi broj iskaznice i PIN (javi se na 091 1600 272, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili našem facebook inboxu ako ih nemaš i javit ćemo se čim obradimo Vaš zahtjev)
2. Na našem katalogu pronađite ikonu ZakiBook
3. Besplatno preuzmi aplikaciju ZakiBook ovisno o sustavu koji koristiš - Android, Windows, Apple (https://novska.zaki.com.hr/pages/zaki_book.aspx)
4. Na početnoj stranici aplikacije ZakiBook klikni na TRAŽILICA i otvara ti se naša baza e-knjiga. Odaberi željeni naslov i odaberi opciju POSUDBA.
5. Uvjeti posudbe e-knjiga:

Možeš posuditi najviše 2 naslova e-knjiga odjednom, odnosno 3 naslova unutar jednog mjeseca koje možeš čitati istovremeno na 4 uređaja.
Rok posudbe je 30 dana.

Za vraćanje knjige prati opcije u aplikaciji!

Za bilo kakvu pomoć - javi se na kontakte iz koraka 2.

NISI ČLAN ILI TI JE ISTEKLA ČLANARINA? Zbog situacije u kojoj se nalazimo, u mjesecu travnju omogućiti ćemo Vam besplatno godišnje članstvo. Podatke (ime, prezime, datum rođenja, status (zaposlen, učenik, predškolac, student, nezaposlen), školska sprema, ulica, kućni broj, mjesto, broj mobitela, e-mail) možete poslati na naš e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a u najkraćem mogućem vremenu ćemo Vam odgovoriti i dostaviti Vam Vaš broj iskaznice i PIN potreban za ulaz u aplikaciju.

Za produženje članstva dovoljno je javiti svoj broj iskaznice i ime i prezime na naš e-mail, a mi ćemo Vam se ubrzo javiti sa PIN-brojem.

P. S. Baza naslova je za sad vrlo skromna, no s obzirom na Vašu zainteresiranost, ona će rasti pa Vam molimo da nam se ovdje u komentarima javljate s naslovima ili žanrovima koje imate želju čitati na svojim ekranima.

Vaša knjižnica

Poslijednja izmjena danaPetak, 03 Travanj 2020 13:43

Čitateljski blog

Kontakt informacije

Gradska knjižnica i čitaonica ANTE JAGAR Novska

Trg dr. Franje Tuđmana 4
44330 Novska
044 600 252
knjiznica@knjiznica-novska.hr